972 65 91 59:
CatalàEspañol
by Transposh - translation plugin for wordpress

Immobiliària

VENDA

A Grup Tràmit Immo entenem que l’adquisició d’una propietat, un terreny, una casa, un pis, un apartament, un local, etc… significa l’inici d’un projecte de vida, personal i/o professional, significa il·lusió, passió, alegria. Per això, entenem la nostra feina com un acompanyament en aquest camí per garantir amb la nostra experiència i professionalitat que el client queda satisfet amb la seva compra.

Consulti la nostra àmplia oferta de cases, pisos, pàrquings, locals i terrenys que avui mateix li podem oferir. Igualment si no troba el que busca, posi’s en contacte amb un dels nostres assessors per explicar les seves necessitats concretes i de ben segur li podrem donar la millor resposta.

LLOGUER

Està buscant el seu pis, casa, local o garatge de lloguer? A Grup Tràmit Immo li oferim un servei integral i de proximitat que li permetrà llogar el seu nou espai amb les condicions més avantatjoses del mercat i la màxima serietat en totes les gestions.

Si vostè disposa d’un local que vol posar a lloguer, o bé d’un garatge, casa o pis, adreci’s als nostres agents i rebrà una atenció personalitzada i un assessorament expert i solvent gràcies a l’àmplia experiència dels nostres professionals.