972 65 91 59:
CatalàEspañol
by Transposh - translation plugin for wordpress

Gestoria

Des dels nostres inicis, hem mantingut com objectiu principal el servei d’assessoria i orientació integral a empreses, autònoms i particulars.

Som un grup de professionals que integrem una organització basada en l’especialització i la interacció de coneixements sota els criteris de serietat, el gust per la feina ben feta, la transparència i el desig de satisfer les necessitats de tots els nostres clients.

Ens dediquem a tot tipus de tràmits administratius, comptables, laborals, fiscals, serveis immobiliaris, jurídics i financers.

L’atenció al client la porta un equip jove i dinàmic de professionals altament qualificats per assessorar-lo personalment i segons les seves necessitats. De la manera més senzilla trobarà la solució als seus problemes en qualsevol dels seus departaments.

Si busca el millor assessorament no dubti en contactar amb nosaltres i serà atès per professionals de tota confiança.

Els serveis que trobarà a la seva disposició son:

 • Creació d’empreses
  Creació de tot tipus d’empreses, obertura de tota classe de negocis i activitats, obtenció de les llicències necessàries en tots els organismes públics per iniciar el negoci amb totes les garanties.
 • Fiscal
  Aplicació intel·ligent de les normes tributàries per estalviar en el pagament dels seus impostos, planificació fiscal, defensa legal davant l’Agència Tributària, representació davant l’ Inspecció d’Hisenda i confecció de tots els impostos.
 • Laboral
  Seguretat Social, altes i baixes de treballadors, nòmines, invalidesa, jubilacions, intermediació laboral, conflictes laborals i acomiadament, etc.
 • Comptabilitat
  Gestionem totes les comptabilitats i diferents règims de tributació, reconstrucció de comptabilitats, auditories, li solucionem els seus problemes comptables al nostre despatx o ens desplacem a la seva empresa. Anàlisis de balanços, estudis de mercat i plans de viabilitat.
 • Mercantil
  Constitució de tota classe de societats mercantils en molt poc temps i operacions societàries davant de notari, l’assessorem de les millors opcions per a les seves necessitats. Confecció de contractes mercantils.
 • Immobiliària
  Confeccionem contractes de compravenda, lloguer, permuta, arres, notificacions, desnonaments, etc. Administradors de finques, ofertes puntuals d’immobles dels nostres clients. Lloguer de pisos, locals comercials i traspàs de negocis.
 • Financera
  Assessorament i obtenció de préstecs, pòlisses, crèdits hipotecaris, productes bancaris, etc.
 • Jurídica
  Defensa civil, processos d’investigació previs al judici i obtenció de proves, negociem amb les parts contràries, assessorament dels seus problemes i conflictes.
 • Assegurances
  Responsabilitat civil, vida, jubilació, pensions, multirisc comerç, multirisc comunitats, multirisc llar, accidents, automòbil, assistència hospitalària.
 • Vehicles
  Matriculacions de tota classe de vehicles, canvis de nom i tots els tràmits davant la Direcció Provincial de Trànsit.